Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Hallux Valgus

Hallux valgus komt met name voor bij vrouwen. Tot wel 90% van alle gevallen betreft een vrouw en vaak is er ook sprake van erfelijkheid. Een vervelende pijn die veroorzaakt wordt doordat de stand van de grote teen afwijkt. Hierdoor buigt de dikke teen enigszins naar binnen. De aandoening is behandelbaar met behulp van diverse hulpmiddelen. Hallux valgus is een pijnlijk gevoel, maar gelukkig is er een oplossing!

Wat zijn de klachten van een hallux valgus?

De ervaringen op het gebied van hallux valgus zijn vrijwel altijd hetzelfde. Men ervaart een vervelende pijn in de ‘knobbel’ van de voet. Dit pijnlijke gevoel wordt eigenlijk altijd veroorzaakt door een ontstoken slijmbeurs. Dit noemt men ook wel een bunion.

Hoe is hallux valgus te behandelen?

De hallux valgus behandeling zorgt ervoor dat u op korte termijn definitief een einde maakt aan de pijn in de tenen. Bij het revalideren van een hallux valgus aandoening is het aan te raden om geen schoenen met hoge hakken of schoenen met een spitse neus te dragen. Dit verhoogt alleen maar de druk op de hallux valgus. Draag comfortabele schoenen waarin u uw voeten voldoende bewegingsruimte biedt. Voetbedden.nl biedt diverse hulpmiddelen als oplossing voor deze kwaal.

Hallux valgus spalk, gel protector en bunion sok

Om de stand van de dikke teen te corrigeren heeft Voetbedden.nl voor u de hallux valgus ‘nachtspalk’. De hallux valgus spalk plaats u ’s avonds om de betreffende teen. Gedurende de hele nacht zorgt deze voor een gelijkmatige druk op de knobbel om een verslechtering te voorkomen. Dit dient zo lang herhaald te worden totdat een correctie van de vervorming van de scheefstaande grote teen zichtbaar is. Voetbedden biedt de volgende hulpmiddelen aan ter behandeling van hallux valgus:

  • Hallux valgus nachtspalk
  • Hallux valgus zooltjes
  • Hallux valgus gel protector
  • Bunion sok

Alle hulpmiddelen verlichten de druk op de knobbel en de pijn in de voet aanzienlijk. Maak definitief een eind aan zere tenen en kies voor een van de producten van Voetbedden.nl! Naast hallux valgus biedt Voetbedden.nl ook hulp op het gebied van hielklachten en rugklachten.

hallux valgus gel protector

Merk:

fresco

Artikelnr:

7808354201

hallux valgus gel protector geeft directe verlichting op de pijnlijke plek. neemt weinig ruimte in de schoen in. ideaal bij een pijnlijk 'knobbel'. is dagelijks te gebruiken met een maximum van 16 uur pr dag. de hallux valgus gel protector is wasbaar en herbruikbaar. leverbaar in de maten small en large.

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 7808354201
meer informatie

Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Vind een verkooppunt

De voetbedden op deze website zijn verkrijgbaar bij een groot aantal lokale verkooppunten door heel Nederland.