Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Hielklachten

Hielklachten komen veel voor. Met name mensen boven de 40 jaar kampen met klachten in de hiel. De eerste symptomen van een hielspoor doen zich meestal in de ochtend voor tijdens het opstaan. Spieren zijn nog koud en stijf. Wanneer het lichaam opwarmt neemt de pijn in de hiel geleidelijk af. Hielspoor is een pijnlijke kwaal, gelukkig treft u hier oplossingen!

Wat is hielspoor + symptomen

Hielspoor is een veel voorkomende hielklacht voor zowel jong als oud. Het is een vervelende pijn onder de hiel van de voet en wordt veroorzaakt door overbelasting. Hielspoor komt dan ook veel voor bij sporters. Naast overbelasting van de voet kan hielspoor ook ontstaan door zwaarlijvigheid, langdurig op een verharde ondergrond lopen of door een verkeerde stand van je voeten.

De symptomen van hielspoor zijn als volgt:

  • Pijn in de hiel van de voet verergert tijdens het sporten
  • Pijn bij staan en lopen
  • Pijn tijdens het opstaan in de ochtend of na het opstaan vanuit een zitpositie
  • Pijn als je met blote voeten op een harde ondergrond loopt

Als je last hebt van hielspoor kan het ook zijn dat autorijden of fietsen niet meer mogelijk is. Wees gerust. Hielspoor is een veel voorkomende klachten en Voetbedden.nl weet hier raad mee!

Wat te doen bij hielspoor?

De vraag “Wat kan ik doen tegen hielspoor” zal u zichzelf vast en zeker al gesteld hebben. Wees gerust hielspoor is te genezen. Om een hielspoor ontsteking te bestrijden (of te voorkomen) is een goede ondergrond van essentieel belang. Het zijn immers uw voeten die u overal naar toe brengen en dus zorgen voor uw mobiliteit. Wees dus zuinig op uw kostbare voeten.

Voetbedden.nl biedt voor het voorkomen en verlichten van een hielspoor diverse oplossingen:

  • Soft spot Hakjes
  • Fresco heelcup centrisch
  • Achilles sok
  • Scheen sok
  • Enkel sok
  • Hielspoor talonette

De hakjes verlichten het drukpunt en zijn van een slijtvaste en comfortabele silicone hak voorzien inclusief een blauwe ‘softspot’. De ‘softspot’ is een extra zacht deel wat er voor zorgt dat het pijnlijke drukpunt nagenoeg geen druk ondervindt. Omdat het pijnpunt zich niet bij iedereen op dezelfde plaats bevindt, is de heelcup met de ‘softspot’ leverbaar in twee varianten; centraal (midden) en lateraal (zijkant). Deze hulpmiddelen zullen u helpen tegen hielspoor en genezen de ontsteking.

Hielspoor zooltjes

Op Voetbedden.nl vindt u ook zooltjes geschikt voor hielspoor. Neem als voorbeeld de doorlopende silicone inlegzool. In sommige gevallen ontstaat het hielspoor in combinatie met een probleem in de voorvoet, ook wel spreidvoet genaamd. De silicone langzool is zowel in de voorvoet als in de hak voorzien van een blauwe ‘softspot’. Deze hielspoor zooltjes verlichten de druk en zijn geschikt voor gebruik tijdens sport en vrije tijd.

Last van hielspoor maar toch graag een elegante schoen aan?

Ook hiervoor heeft Voetbedden.nl de oplossing. Mensen met een gevoelige hiel die niet veel ruimte in de schoen hebben om bijvoorbeeld een heelcup of langzool te plaatsen, heeft Voetbedden.nl de hielsok. Een elastische sok die voorzien is van een dunne laag hoogwaardige siliconen. Deze sok draagt bij aan het behandelen van de klachten van het hielspoor. U bent dus niet gebonden aan een bepaald type schoen.

Ook bij kinderen komt hielspoor vaak voor. Zo ook bij het sporten. Wees gerust, hielspoor is vaak slechts een tijdelijke fase. Dit betekent echter niet dat uw kind moet rusten of moet stoppen met sporten. De gelzooltjes verlichten de voet en zorgen ervoor dat uw kind gewoon kan blijven sporten en buiten spelen.

Gebruik onze hulpmiddelen om hielspoor te genezen en de pijn te verlichten. Naast hielspoor biedt Voetbedden.nl ook hulp op het gebied van hallux valgus of rugklachten.

fresco heelcup centrisch

Merk:

fresco

Artikelnr:

183701

siliconen hielkuip. gemaakt van twee verschillende siliconen; stevig en zacht. de blauwe 'softspot' is een extra zacht kussentje wat eventuele problemen met een hielspoor kan oplossen. bij deze uitvoering zit de softspot in het midden van de kuip. u kunt deze zowel links als rechts dragen. De hielkuip biedt comfort en vermindert de pijn. tevens ideaal om problemen die veroorzaakt worden door beenlengteverschil, op te lossen of te voorkomen. dit hoogwaardige siliconen product is met warm water afwasbaar en herbruikbaar. bewezen kwaliteit. vele tevreden consumenten gingen u voor! leverbaar in de maten; s/35-37 m/38-40 l/41-44

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 183701
meer informatie

achilles sok

Merk:

fresco

Artikelnr:

78083507601

3mm dikke therapeutische teenloze demping sok. Masseert en beschermt de achilleshiel. Ideaal tijdens het sporten. De ingebouwde gel-pad bevochtigt en verzacht eventueel droge huid. Wasbaar en herbruikbaar. maten small en large

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 78083507601
meer informatie

scheen sok

Merk:

fresco

Artikelnr:

78083507701

elastische teenloze sok voorzien van anatomisch vormgegeven gel-pad. Beschermt het onderste scheenbeen. Ideaal tijdens het skiën of skaten. Wasbaar en hebruikbaar. maten small en large

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 78083507701
meer informatie

enkel sok

Merk:

fresco

Artikelnr:

78083507801

elastische teenloze sok voorzien van gel-pad ter bescherming van de enkel. Te gebruiken bij alle sporten. Wasbaar en herbruikbaar. maten small en large

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 78083507801
meer informatie

SL hielspoor talonette

Merk:

SL

Artikelnr:

780901

Zachte talonette van carbosan rubber bekleed met hoogwaardig kalfsleer. ideaal voor een beenlengteverschil of gevoelige hiel dankzij de uitsparing middenin. leverbaar in de maten 1 t/m 4. Maat 1 (36/38) 2 (39/41) 3 (42/44) 4 (45/48)

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 780901
meer informatie

SL bio-line hielspoor talonette

Merk:

SL

Artikelnr:

78090112

Zachte talonette van carbosan rubber bekleed met hoogwaardig kalfsleer. ideaal voor een beenlengteverschil of gevoelige hiel dankzij de uitsparing middenin. leverbaar in de maten 1 t/m 4. Maat 1 (36/38) 2 (39/41) 3 (42/44) 4 (45/48)

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 78090112
meer informatie

Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Vind een verkooppunt

De voetbedden op deze website zijn verkrijgbaar bij een groot aantal lokale verkooppunten door heel Nederland.