Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Rugklachten

Rugklachten is een veel voorkomend iets. Slechts 5% van alle klachten is toe te schrijven aan een bepaalde oorzaak. Dit zijn de specifieke rugklachten. De overige (aspecifieke rugklachten) kunnen veroorzaakt zijn door van alles en nog wat. Eén ding is zeker, het voorkomen van eventuele pijn in de rug begint bij een goed fundament. Uw voeten zijn immers onmisbaar. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat uw kostbare voeten de beste ondergrond hebben. Voetbedden.nl biedt een diversiteit aan voetbedden welke pijn in de onderrug en andere veel voorkomende rugklachten bestrijdt.

Pijn in onderrug: heeft u last van lage rugpijn?

Lage rugpijn komt jammer genoeg veel te vaak voor. Het is een intense stekende pijn die in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door overbelasting van de rugspieren en door het verkeerd belasten van de onderste rugspieren. De volgende factoren zijn de grootste veroorzakers van pijn in de onderrug:

  • Verkeerde zithouding (bijvoorbeeld tijdens het werken)
  • Verkeerd optillen
  • Zwaarlijvigheid
  • Psychische spanning
  • Slappe onderrugspieren

Hoge rugklachten: pijn in de bovenkant van uw rug?

Naast rugklachten in de onderrug hebben veel mensen ook last van pijn in de bovenrug. Pijn in de bovenkant van de rug wordt ervaren aks een doffe, scherpe, kloppende of stekende pijn. Vaak is er sprake van een constante pijn dat gepaard kan gaan met klachten in de nek, hoofdpijn of pijn in de schouderbladen. De veroorzakers van lage rugpijn gelden ook voor hoge rugklachten. Gelukkig is pijn in de rug goed te verhelpen!

De oplossing voor pijn in de rug

Veel mensen denken onterecht dat het nemen van rust ervoor zorgt dat de rugpijn verdwijnt. In beweging blijven is juist de manier om van de last van rugpijn af te komen. Al helemaal als u beweegt in combinatie met het dragen van voetbedden. Ontspannen voeten, die in de juiste positie staan dragen bij aan een correcte lichaamshouding. Met de SL Pearl en SL Vida voetbed, staat u gegarandeerd stabiel, ontspannen en in de juiste houding. Deze voetbedden zijn eenvoudig in en uit de schoen te plaatsen. Zij zorgen voor een ideale pasvorm, bieden veel comfort en geven lichte steun zonder corrigerende werking. Kortom, dé oplossing voor iedereen zonder noemenswaardige voetklachten. Helaas wordt er veel schoeisel gemaakt van mindere kwaliteit. Een goed voetbed is dan dus van belang. Lopen wordt weer een feest!

SL Vida comfort voetbed

Merk:

SL

Artikelnr:

780036

Anatomisch gevormd voetbed vervaardigd uit 100% plantaardig gelooid rundleer. Achterzijde van actieve koolstof om voetengeur te reduceren. De perfecte pasvorm wordt verkregen dankzij de ideaal verdeelde ondersteuning van de voet, het geleng en de bal van de voet. Buigt mee in elke voetpositie. Ontspant spieren, pezen en ligamenten. Neemt dankzij zijn beperkte dikte weinig ruimte in de schoen in. Biedt een onevenaarbaar draagcomfort waardoor lopen weer een plezier wordt. maten 36 t/m 48

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 780036
meer informatie

SL pearl bio voetbed

Merk:

SL

Artikelnr:

789936

ongekend comfortabel voetbed met niveau. bovenmateriaal van plantaardig gelooid schapenleer. flexibele verstevigingskern bekleed met latex schokdemping met koolstof, remt onaangename geurtjes. De Sl Pearl biedt de ideale pasvorm en zorgt ervoor dat lopen weer een plezier wordt. uitermate geschikt voor vrije tijd, comfort en plezier. één maal geprobeerd, nooit meer iets anders! nagenoeg 1 miljoen tevreden consumenten zijn u voor gegaan. Leverbaar in de maten 36 t/m 48

Vind een verkooppunt en geef bij je bestelling dit artikelnr. door: 789936
meer informatie

Welk voetbed past bij u?

Inlegzolen kunnen de oplossing zijn voor vele klachten en problemen met uw voeten. Hieronder vindt u inlegzolen specifiek ontwikkeld tegen een aantal veel voorkomende problemen:

Vind een verkooppunt

De voetbedden op deze website zijn verkrijgbaar bij een groot aantal lokale verkooppunten door heel Nederland.